O nouă reclamaţie pe numele dentistei cu botoxul : Acum ar fi scos două măsele pentru un abces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacientul o acuză pe medicul Ana Maria Năstac- Enache că i-ar fi extras două măsele sănătoase pentru care i-ar fi cerut 200 de lei. Reclamaţia este analizată de autorităţile sanitare .

Totul s-a întâmplat la începutul anului, susţine mama pacientului care a depus plângerea la Direcţia Sanitară. Femeia susţine că , pe 3 ianuarie, medicul Ana Maria Năstac Enache asigura urgenţele în Policlinica Botoşani unde băiatul de 20 de ani a ajuns cu o infecţie la o măsea. „I-a efectuat două extracţii fără voia lui şi neoferindu-i nicio explicaţie, cu toate că după consultaţie i-a spus că măselele se pot tratata şi fără extracţie. Vreau să mai menţionez că una din măsele nu avea nicio carie vizibilă şi nu i s-a efectuat nicio radiografie şi extracţia s-a făcut într-un mod inuman, anestezia nefăcându-şi efectul.", se arată în reclamaţie.

Mama pacientului mai spune că acesta s-a simţit extrem de rău după cele două extracţii. Mai mult, femeia o acuză pe dentista Ana Maria Născtac Enache că a încasat 200 de lei şi a eliberat o chitanţo din data de 3 decembrie 2011. Plângerea este analizată de DSP Botoşani. Colegiul Medicilor Dentişti Botoşani nu a analizat cazul întrucât dentista nu face parte din acest colegiu.

Ana Maria Năstac Enache a mai fost în atenţia autorităţilor sanitare în ultimii patru ani. Pe numele său au fost depuse mai multe reclamaţii. Pacienţii s-au plâns că dezinfecta instrumentarul medical cu Domestos, efectua injecţii cu botox ilegal şi racola pacienţii din faţa policlinicii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite