Nunta săptămânii: La altar după o iubire la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan şi Izabela au planuri mari de viitor
Dan şi Izabela au planuri mari de viitor

Izabela Damian (24ani) a terminat Medicina la Iaşi iar Dan Lucian Afrăsânei ( 32 ani) ASE-ul la Bucureşti. Cei doi s-au cunoscut acum doi ani prin intermediul unor prieteni din Botoşani şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Pentru Izabela, Dan a ales să plece din Capitală und ea stat în ultimii 12 ani. Voia să fie mai aproape de iubita sa şi s-a angajat ca expert pentru proiecte europene la Direcţia de Statistică. „ Nu mai puteam sta departe unul de celălalt. Ne-am iubit la distanţă doi ani şi a fost greu pentru amândoi", mărturiseşte Dan care şi-a luat inima în dinţi şi şi-a cerut iubita în căsătorie la începutul anului.

image

Click aici pentru poze

Pregătirile au durat ceva timp pentru că şi-au dorit o nuntă de vis. Cei doi şi-au spus !Da" şi şi-au jurat dragoste veşnică sâmbăta trecută. Cununia religioasă au avut-o la Biserica"Cuvioasa Parascheva" din Botoşani iar naşi le-au fost Laura şi Ovidiu Portariuc. Peste 200 de oameni au fost alături de ei la marele eveniment. „Am rezervat Sala Eminescu de la hotelul Rapsodia din oraş şi ne-am distrat până în zori. A fost exact aşa cum ne-am dorit: frumos şi discret", a spus Dan Afrăsânei, fiul fostului deputat Viorica Afrăsânei.

Tinerii însurăţei au planuri mari de viitor. Vor să se stabilească în Iaşi ca Izabela să îşi facă rezidenţiatul în chirurgie. Până atunci cei doi se pregătesc să plece îşi facă luna de miere de Crăciun în Insulele Canare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite