Botoşani: Nu mai avem antrenor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Popovici a părăsit formaţia botoşăneană pentru că nu s-a înţeles la bani.

FC Botoşani a rămas fără antrenor, după ce Cristian Popovici, nu a acceptat condiţiile impuse în cadrul tratativelor purtate de avocatul Ioan Sălăvăstru, cel mandatat de conducerea clubului de a negocia prelungirea contractului cu tehnicianul. "Cristi Popovici nu mai este antrenorul FC Botoşani", a declarat Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

Ioan Sălăvăstru a dezvăluit motivele care au stat la baza eşuării tratativelor cu Popovici. Potrivit acestuia, tehnicianul ar fi avut pretenţii financiare mai mari ca anul trecut, pe care FC Botoşani nu le-ar fi putut onora şi ar fi dorit să primească mai bine de un sfert din contract la semnătură.

"El dorea o garanţie minimală de stabilitate contractuală. Pentru noi important este să trecem de această perioadă în care avem de efectuat plăţi ce ţin de existenţa sau neexistenţa echipei. Nu am căzut de acord asupra modului în care trebuie distribuită suma din contract, deoarece el dorea anumiţi bani la semnătură, lucru pe care noi nu l-am putut accepta. Noi mai avem datorii către jucători şi nu avem cum să-i plătim o parte din contract în avans", a declarat Ioan Sălăvăstru.

O altă problemă, în cadrul discuţiilor purtate între Sălăvăstru şi Popovici, a fost legată de viitorul lui Marius Gireadă la FC Botoşani. Oficialii şi l-ar fi dorit doar pe Cristian Popovici, însă acesta a respins din start varianta, spunându-i lui Sălăvăstru că ori va continua împreună cu Gireadă, ori va înceta colaborarea cu FC Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite