Noul primar al municipiului Botoşani a depus jurământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul ales de botoşăneni, Ovidiu Portariuc a depus jurământul într-o sală arhiplină care se transformase în saună din cauza caniculei şi a prezenţei numeroase.

Nu au lipsit de la eveniment, angajaţii instituţiei, directori ai societăţilor subordonate Consiliului Local, dar şi foarte mulţi membri PNL şi PSD.

Oaspeţi de onoare au fost prefectul Adrian Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, preşedintele Judecătoriei Botoşani, protopopul Lucian Leonte, parlamentari. Primarul Ovidiu Portariuc a depus jurământul după ce au fost validaţi consilierii locali.

 Primarul Ovidiu Portariuc a primit binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Teofan prin protopopul Lucian Leonte. Prefectul Adrian Constantinescu i-a dat noului primar câteva recomandări.

„ Să fiţi primarul tuturor botoşănenilor, indiferent că au avut o altă opţiune la vot, în ciuda celor dictate de partidul din care faceţi arte", a spus prefectul de Botoşani. Primarul Ovidiu Portariuc a avut o scurtă alocuţiune în care a dat asigurări tuturor celor care l-au in vestit cu încredere că îşi va respecta fiecare promisiune făcută.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite