Noi întreruperi de apă în mai multe cartiere din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nova Apaserv Botoșani are programate lucrări pentru zilele de marţi, miercuri şi joi în mai multe zone unde va fi sistată furnizarea apei.

SC Nova Apaserv Botoșani  a programat pentru marți, 12 iulie, orele 8.00-18.00  lucrări de conexiune a conductelor noi la rețeaua de apă a municipiului Botoșani, la intersecția străzilor Octav Onicescu și Ștefan Luchian.  Vor resimți lipsa apei locuitorii de pe străzile: Octav Onicescu, Ștefan Luchian, Armoniei și Octav Băncilă.

Pentru miercuri,  13 iulie, orele 8.00-18.00 se vor executa lucrări care necesită sistarea apei în zona străzilor Octav Băncilă și Armoniei, cu afectarea locuitorilor de pe aceste străzi.  

Se va sista furnizarea apei şi joi, 14 iulie, între orele 08.00-18.00 în zona de înaltă presiune cuprinsă în careul format din străzile: B-dul Mihai Eminescu, Octav Onicescu, Primăverii și Sucevei.  Vor fi afectați toți locuitorii cartierului Primăverii cuprins în zona menționată, respectiv străzile: Primăverii, Colonel Tomoroveanu, Liceului,  Prieteniei, Pinului, Pictorului, Vârnav, Viilor, Octav Onicescu.

Sistarea apei va afecta și funcționarea punctelor termice din zonele respective.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite