Nemţii caută să angajeze o sută de bucătari români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarii români au mare căutare în Germania. Restaurantele nemţeşti au anunţat Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă că vor să angajeze 80 de bucătari şi 20 de ajutori de bucătari oferind salarii de până la 1.500 de euro şi scutire la plata impozitelor.

Oferta de locuri de muncă este făcută prin EURES şi se adresează celor care îşi doresc să muncească în ţările Uniunii Europene. Cele mai multe locuri demuncă sunt oferite de Germania, care caută să angajeze 80 de bucătari şi 20 de ajutori de bucătari. Cei interesaţi trebuie să aibă diplomă în bucătărie profesională, artă culinară sau orice alt învăţământ comparabil. De asemenea, trebuie să aibă competenţe în prezentarea mâncărurilor şi cunostinţe în bucătăria internaţională, în special în cea germano-bavareză.

Angajatorii nemţi mai vor ca bucătarii noştri să fie capabili să lucreze în echipă şi să dea dovadă de flexibilitate, rezistenţă la stres şi să aibă abilităţi de organizare. Salariile oferite sunt între 1.500-2.000 de euro brut pe lună, iar ca bonus, lefurile vor fi scutite de impozit în funcţie de calificare şi experienţă. Odată angajaţi, bucătarii vor avea masa şi cazarea asigurată şi vor beneficia de un concediu anual de 22 de zile.

Şi angajatorii cehi caută să angajeze muncitori din România care să lucreze în transporturi şi manipulat mărfuri. Calificarea de stivuitorist constituie un avantaj pentru cei care vor fi angajaţi şi care pot primi un salariu de 700 de euro pe lună, plus cazare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite