Muzică şi hidrobiciclete în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celor care preferă să-şi petreacă timpul liber în natură, Primăria le dă o veste bună: se reiau concertele în foişorul Parcului „Mihai Eminescu“.

În fiecare duminică după-amiază, botoşănenii se vor bucura de acordurile melodiilor cântate de Fanfara Botoşanca. Înainte însă de orchestra condusă de Vasile Gherasim, prichindeii aflaţi la plimbare prin parc se vor putea bucura de cântecele specifice vârstei lor, interpretate de copiii Grupului „Cheia Sol“ din Botoşani.

Distracţii nautice

„Frumos din partea lor că ne încântă prin muzică. E o plăcere să vii în parc pe o vreme ca asta şi dacă mai ai şi un concert, te relaxezi cu atât mai mult“, a spus Nicu Simion, un botoşănean iubitor al plimbărilor prin parc.

Totodată, botoşănenii mai au o posibilitate de distracţie în Parcul Eminescu. Cei care adoră apa, pot profita de deschiderea lacului din parc.

O plimbare cu hidrobicicleta sau cu barca e recomandată pentru cei care vor distracţie şi relaxare în acelaşi timp. Pentru jumătate de oră, botoşănenii trebuie să plătească suma de 12 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite