Botoşani: Cristi Popovici a revenit pe Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cristi Popovici a revenit pe Municipal
Botoşani: Cristi Popovici a revenit pe Municipal

Fostul antrenor al FC Botoşani a venit ieri la reunirea lotului pentru a-şi lua rămas bun de la foştii elevi cu care a lucrat în returul campionatului trecut.

La reunirea lotului echipei FC Botoşani care a avut loc astăzi, a fost prezent şi fostul tehnician Cristi Popovici care a declarat că deocamdată încă nu are nicio ofertă de la vreun club.

În plus, Popovici a precizat că nu  contractul său a fost principala problemă ci faptul că jucătorii nu şi-au primit nici până acum banii restanţi.

„Am venit să îmi i-au rămăs bun de la băieţi aşa cum era normal. Am lucrat cinci luni împreună, am reuşit lucruri bune dar aşa e în viaţă şi trebuie să ne despărţim. Ne-am aşezat la masă, am negociat. Nu a primat partea financiară pe care am cerut-o eu. Pentru mine incovenientul a fost datoriile către jucători pentru că în retur numai eu ştiu cum am lucrat. Au fost zile în care nu doreau să se dezbrace şi să iasă la antrenament", a spus Cristi Popovici, fostul antrenor principal al FC Botoşani. 

"Am vrut asigurări că îşi vor primi toţi banii dar din păcate nu s-a reuşit. Am considerat că e foarte greu să continuăm. Deocamdată nu am avut nicio ofertă. Aştept o ofertă de la domnul Iftime. Am lucrat foarte bine la Botoşani, am avut rezultate şi cel mai important este că primarul vrea să continue fotbal”, a adăugat fostul tehnician al FC Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite