Botoşani: Mihai Ciobanu revine pe Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al FC Botoşani revine pe Stadionul Municipal pentru prima dată în postură de adversar al formaţiei FC Botoşani

Antrenorul formaţiei CSM Rm. Sărat, Mihai Ciobanu nu crede că va fi primit cu ostilitate de către publicul botoşănean, deşi galeria locală este cunoscută printre cele mai ostile din liga secundă.

“Sunt convins că voi fi primit foarte bine, pentru că eu peste tot am lăsat loc de bună ziua. Suporterii cu siguranţă vor dori că Botoşaniul să câştige, dar nu cred că voi avea parte de o atitudine ostilă. Peste tot sunt unii care contestă. Îmi aduc aminte de acel meci cu Suceava pe care l-am pierdut acasă şi ulterior am aşteptat un an să mă răzbun. Am câştigat cu 4-2 la Suceava, într-un meci extraordinar şi apoi am fost criticat de unii că le-am stricat biletele la pariuri”, a declarat tehnicianul Mihai Ciobanu.

Fostul tehnician al formaţiei botoşănene nu exclude şi reîntoarcerea la cârma formaţiei locale. Cu Mihai Ciobanu la conducere, FC Botoşani a reuţit cea mai bună clasare în clasamentul ligii secunde, poziţia a IV-a la finele campionatului 2004-2005.

 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite