Botoşani: Turul mănăstirilor din nordul Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Ciclism intenţionează ca de anul viitor să organizeze în nordul Moldovei o competiţie care să fie inclusă în calendarul internaţional.

Mai citiţi:

Turul ciclist a ajuns în Suceava

Turul Ciclist al României a părăsit municipiul Botoşani (GALERIE FOTO)

Drumul E58, salvat de Turul Ciclist al României


Interesul pe care l-au arătat oficialităţile judeţelor Botoşani şi Suceava pentru Turul Ciclist al României i-a determinat pe conducătorii Federaţiei Române de Ciclism să organizeze o competiţie în nordul ţării.

Secretarul general al FRC, Vasile Selejean, a precizat că a avut discuţii cu reprezentanţii Primăriei Botoşani şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. În urma negocierilor, s-a stabilit ca, din 2010, să fie organizat o competiţie de ciclism ce va purta numele „Turul mănăstirilor din Moldova”.

„Ion Badea, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, a avut astăzi o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava pentru a stabili detaliile în vederea organizării unui tur ciclist în nordul Moldovei. Am văzut că atât Suceava cât şi Botoşaniul au arătat un interes deosebit şi de aceea vrem să organizăm un tur în nordul Moldovei”, a spus Vasile Selejean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite