Miss cu striptease şi concert Hi-Q la Zilele Flămânziului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de oameni au participat ieri seară la manifestările dedicate Zilelor Oraşului Flămânzi. Acestea au avut loc în pădurea de la intrarea în localitate dinspre municipiul Botoşani şi a avut de toate, de la mici şi bere din belşug până la un concurs de miss cu număr de striptease şi un altul de tras la poartă.

Manifestarea a mai inclus şi ceva recitaluri, unul care s-a dorit a fi folk, dar la care doi băieţi veniţi din Bistriţa s-au certat jumătate de oră pe scenă şi au concluzionat în faţa publicului că „voi cântaţi mai bine decât mine"

image

Apoi, a avut loc un altul în care unei fete, Aliona, i s-au rupt ciorapii pe scenă, totul finalizându-se cu un concert Hi-Q în care flămânzenii şi oamenii veniţi din celelalte localităţi au cântat împreună cu trupa melodii precum „Dă muzica mai tare", „Razna" sau „Totul va fi bine". Toată distracţia a costat 73.500 de lei.

image

„Un caz fericit a fost că am avut îndrăzneala să iniţiem un proiect - Festivalul Hora de la Flămânzi - pe Fondul Naţional Cultural şi am obţinut o finanţare de 37.000 de lei, mai mare decât anul trecut", a declarat Constantin Pitorac, primarul de Flămânzi.

image

Restul banilor au fost asiguraţi de la bugetul local şi la 15 sponsori.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite