Botoşani: Minor în vârstă de 3 ani accidentat de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lăsat nesupravegheat de către părinţi, un copi în vârstă de trei ani a fost accidentat de către o autoutilitară, în prezent fiind internat la Spitalul de Pediatrie.

Ieri după amiază un copil în vârstă de 3 ani a fost accidentat pe raza localităţii Curteşti de o autoutilitară condusă de Aurel C., în vârstă de 48 de ani din municipiul Botoşani. Potrivit poliţiştilor, copilul a fost lăsat  supravegheat şi s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

"În urma accidentului, victima a suferit leziuni care au impus internarea la Spitalul de Pediatrie Botoşani. Ca urmare a testării conducătorului auto cu aparatul etilotest s-a stabilit că nu se afla sub influenţa alcoolului. Pentru stabilirea alcoolemiei i-au fost recoltate probele biologice de sânge.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că accidentul s-a produs din culpa minorului care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure.
Se continuă  cercetările pentru a se stabili dacă şi conducătorul auto are vreo culpă în producerea accidentului", a precizat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite