Botoşani: Târg de antichităţi la Cercul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timbre, monede, medalii vechi, tablouri sau cărţi vechi. Toate acestea vor fi expuse mâine şi poimâine la Cercul Militar Botoşani, în cadrul celui de-al treilea târg al colecţionarilor de

Timbre, monede, medalii vechi, tablouri sau cărţi vechi. Toate acestea vor fi expuse mâine şi poimâine la Cercul Militar Botoşani, în cadrul celui de-al treilea târg al colecţionarilor de astfel de obiecte. La manifestarea organizată cu prilejul împlinirii a 120 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu sunt aşteptaţi să participe peste 20 de pasionaţi din toate colţurile ţării. „Mi-am invitat foarte mulţi prieteni, din toată ţara, însă din păcate pentru noi mai este o astfel de expoziţie în altă parte şi mulţi merg acolo. Sper însă ca şi la Botoşani să vină cât mai mulţi”, a precizat Stelian Brânzei, organizatorul acestei acţiuni.

Târgul va fi deschis  de mâine dimineaţă, începând cu ora 8.00, şi se va încheia duminică seară. Botoşănenii pasionaţi de lucrurile vechi şi care vor vizita standurile de numismatică, filatelie, medalistică, insignografie sau anticariatele pot să şi cumpere obiectele expuse.

„Cu siguranţă am să merg să îmi cumpăr cărţi vechi, dacă voi găsi. Sunt pasionată de acest lucru şi, din păcate, în judeţul Botoşani nu este nici măcar un singur anticariat”, a spus Lorena C., studentă. Intrarea la târg este gratuită.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite