Botoşani: Mijlocaşul Alin Bejan s-a retras din activitatea de fotbalist (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de sâmbătă de la Suceava, a fost ultima în care Alin Bejan a mai evoluat ca jucător, acesta urmând să rămână la FC Botoşani pe postul de antrenor secund.

La 34 de ani, mijlocaşul Alin Bejan a decis să pună capăt carierei de jucător, o carieră în care a evoluat la mai multe formaţii din eşaloanele doi şi trei ale fotbalului românesc. Cea mai bună perioadă, Alin Bejan a avut-o la FC Botoşani unde a fiost liderul echipei timp de mai multe sezoane.

Acesta a dorit să pună capăt carierei de jucător într-un meci cu marea rivală Cetatea Suceava, la care a evoluat în urmă cu aproximativ cinci ani. În acest meci, Cristi Popovici, consilierul sportiv al grupării botoşănene ia dat posibilitatea lui Bejan să evolueze 20 de minute în finalul partidei, când scorul era 2-0 pentru FC Botoşani.

Alin Bejan va rămâne în continuare la FC Botoşani, unde va ocupa funcţia de antrenor secund. Acesta a debutat în cariera de antrenor tot într-un meci cu Cetatea Suceava, în turul campionatului după demiterea lui Leo Grozavu, meci pe care a reuşit să îl câştige.

„Pe viitor Alin Bejan, poate fi o soluţie pentru banca tehnică a FC Botoşani. El în prezent este înscris la cursurile Şcolii de Antrenori şi după ce îşi va obţine licenţa, poate deveni antrenor al echipei FC Botoşani”, a spus vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite