Mii de oameni la Târgul Agro-Zoo: Vezi cu ce au ieşit la rampă producătorii FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tirg Agro-Zoo 2011
Tirg Agro-Zoo 2011

Peste 10.000 de oameni participă acum la Târgul Agro-Zoo organizat la Staţiunea de Cercetare Popăuţi. Se vinde orice de la tractoare până la must, brânzeturi şi mici.

Atmosferă de sărbătoare este acum la Popăuţi unde puhoi de lume din toate colţurile judeţului s-au adunat să testeze oferta toamnei.
Peste 50 de producători din domeniul agriculturii, industriei alimentare şi nealimentare şi-au scos la vânzare cele mai bune produse. De la utilaje agricole , la animale, produse din carne şi brânzeturi, producătorii au ieşit la rampă cu tot ce au mai bun.


În cadrul târgului se va organiza „Bursa locurilor de muncă din agricultură" . Botoşănenii vor putea aplica pentru poziţia de lucrător în fermă zootehnică, lucrător în fermă vegetală, inginer agronom, inginer zootehnic, lucrător în industria laptelui şi a cărnii.

Tirg Agro-Zoo 2011
Tirg Agro-Zoo 2011

„Dorim să creăm o bază de date cu toate CV-urile persoanelor care vor participa la acest eveniment astfel încât, cei care caută un loc de muncă în sectorul agro-alimentar şi care nu vor găsi un post în acest moment să poată fi contactaţi în perioada imediat următoare pentru a li se propune o specializare corespunzătore pregătirii acestora", a precizat Ovidiu Portariuc, unu patronii prezenţi la târg.

Tirg Agro-Zoo 2011

Participanţii la târg vor putea admira exponatele şi cumpăra produse la preţ de producător.Oferte bune sunt si la utilajele agricole.

Tirg Agro-Zoo 2011

Târgul se va închiea în această seară. Printre invitaţi se află liderii politici Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Tirg Agro-Zoo 2011
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite