Mii de liceeni din Botoșani vor primi ajutor social

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor primi câte 180 de lei lunar
Elevii vor primi câte 180 de lei lunar

Aproape 5000 de liceeni din Botoșani vor primi ajutor social de la stat. Ministerul Educației a publicat lista elevilor declarați eligibili pentru a primi sprijinul financiar lunar de 180 de lei. Vezi aici lista completă a elevilor care vor beneficia de acești bani.

 Peste 5300 de liceeni au depus dosare pentru a obține ajutorul financiar de la stat. Dintre aceștia, 4997 de elevi au fost considerați eligibili pentru a primi, în fiecare lună, suma de 180 de lei de la MECTS.


Elevii care vor primi ajutorul social au îndeplinit cerinţa unui venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, de maximum 150 de lei. Ei vor primi bursă, lunar, pe toată perioada cursurilor, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de bacalaureat sau de diplomă. Fondurile sunt alocate de către Ministerul Educației și vor fi distribuite beneficiarilor de către unităţile şcolare la care aceştia şi-au depus dosarul.


Cei care au fost declarați respinși, pot depune contestații până pe data de 2 noiembrie, urmând ca acestea să fie soluționate până pe data de 6 noiembrie.

Vezi AICI lista beneficiarilor din județul Botoșani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite