Mii de botoşăneni rămân fără apă şi căldură la noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii sunt avertizaţi să îşi facă rezerve de apă pentru această noapte. Vezi zonele afectate.

Decizia a fost luată la solicitarea SC HIDROCONSTRUCTIA SA care trebuie să intervină pentru remedierea unor pierderi de apă pe conducta de polietilenă cu diametrul de 600 mm, în dreptul hipermarketului Kaufland, conductă care se află în perioada de garanţie.

Botoşănenii afectaţi sunt cei care locuiesc pe între străzile Calea Naţională şi Împărat Traian până la ieşirea spre Răchiţi, respectiv cartierele Gării, Calea Naţională, Griviţa, Împărat Traian, Donici, Parcul Tineretului, Independenţei, Săvenilor, T.Vladimirescu, Zona Centrală, Piaţa Mare, Pod de Piatră, Bazar, Mioriţa, Luceafărul.

„Având în vedere manevrele ce se vor efectua pentru reducerea disconfortului creat de această lucrare, consumatorii situaţi la parter şi etajele inferioare se vor confrunta cu scăderea presiunii apei în timp ce la etajele superioare se va resimţi lipsa apei. Vor fi afectate de această intervenție  și punctele termice din zona menționată" a avertizat Carmen Partocică, specialist Relaţii Publice în cadrul Nova ApaServ.

Reprezentanţii SC Termica Botoşani sunt optimişti privind furnizarea agentului termic în noaptea care urmează în zonele afectate de înteruperea apei. "Dacă lucrurile vor sta aşa cum le prezintă Nova ApaServ, botoşănenii nu au de ce să îşi facă probleme, va fi căldură. Doar dacă este aşa cum se anunţă, anume că la parter şi etajul unu va fi apă, dar cu presiune redusă. Dacă nu va fi deloc atunci, da, este posibil să avem probleme cu furnizarea căldurii" susţin reprezentanţii SC Termica Botoşani.

Citeşte şi: Jumătate de milion de “ouă stresate” intră lunar în magazinele din Botoşani:Toate sunt ştanţate cu cifra 3

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite