Botoşani: Michael Jackson, omagiat în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea megastarului i-a pus în alertă pe deţinuţii din formaţia Penitenciarului Botoşani. În doar trei zile, membrii trupei Jail Project au compus melodia „Remember Michael” şi au filmat

Moartea megastarului i-a pus în alertă pe deţinuţii din formaţia Penitenciarului Botoşani. În doar trei zile, membrii trupei Jail Project au compus melodia „Remember Michael” şi au filmat un videoclip, care este difuzat momentan doar la televiziunea cu circuit închis a închisorii. Ideea i-a aparţinut lui Eusebiu Ştefănescu, liderului trupei, care a spus că a vrut să fie alături de zecile de milioane de fani ai regelui pop.


„Nu sunt neapărat un mare fan a lui Michael Jackson, dar recunosc că este o muzică de calitate. Din punctul meu de vedere este cel mai mare cântăreţ al secolului”, a spus Eusebiu Ştefănescu. Şefii închisorii au trimis copii ale videoclipului la mai multe penitenciare din ţară, iar în curând îl vor lansa pe youtube.


„Sprijinim iniţiativa acestor persoane private de libertate şi încercăm să le dezvoltăm creativitatea”, a spus Iulian Dărângă, purtătorul de cuvânt al închisorii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite