Membrul unei secţii de votare a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au demarat o anchetă la secţia de votare 85 din cartierul ANL Cişmea
Poliţiştii au demarat o anchetă la secţia de votare 85 din cartierul ANL Cişmea

Membrul  secţiei de votare 85 a decedat din cauza problemelor cardiace la o oră de la începerea procesului electoral. Profesorul Marcel Axinciuc(59 ani) a fost înlocuit imediat iar procesul electoral nu a fost întrerupt.

Tragedia a avut loc în jurul orei 8.30 la sceţia de votare 85 deschisă la subsolul unui bloc din cartierul ANL Cişmea.

 ,, I s-a făcut rău, s-a albit la faţă şi mi-a spus că îl doare foarte tare în piept.  Mi-a spus că a uitat să îşi ia pastilele şi că se duce acasă. Pentru că întârzia să apară, am sunat pe mobil iar soţia sa mi-a spus că a murit,, a declarat Lucian Drăghici, preşedintele secţie de votare nr.85.

După aflarea veştii, preşedintele secţiei de votare 85 a sesizat Biroul Electoral Judeţean(BEJ)  care a dispus înlocuirea profesorului decedat,, Procesul electoral nu a fost întrerupt. Am luat legătura cu formaţiunea politică din care făcea parte acest membru al comisiei şi a fost desemnat un înlocuitor,, a declarat Liliana Toporăscu, preşedinte BEJ.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la decesul membrului comisiei de votare. Pentru că bărbatul a murit la domiciliu, nu s-a impus închiderea secţiei pentru cercetări.

Fost profesor de educaţie fizică, Marcel Axinciuc s-a pensionat anul trecut, avea probleme cardiace şi primea tratament.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite