Medicul stomatolog Ana Maria Năstac implicat într-un scandal cu iz penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dentista a fost protagonista mai multor scandaluri
Dentista a fost protagonista mai multor scandaluri

Din cauza doctoriţei din Botoşani, doi tineri au fost săltaţi de poliţie după ce au fost angajaţi de aceasta să intre  într-un apartament de la etajul opt al unui bloc din municipiul Iaşi.

Ana Maria Năstac se află în proces de divorţ cu soţul ei şi dorea astfel să recupereze bunuri din apartament.  Doctoriţa a apelat la doi alpinişti utilitari  care folosind instrumente de specifice s-au căţărat pe bloc, au spart geamurile exterioare si au intrat în apartamentul soţului.  Între timp, speriaţi că au dat hoţii peste ei, vecinii au sunat la 112 şi au chemat poliţia.

"În urma unei sesizări la 112, poliţiştii au prins în flagrant un tânăr într-un apartament, iar un altul a fost găsit în faţa uşii acelui imobil. Pentru a intra în apartament a fost nevoie de intervenţia unui echipaj ISU, pentru a debloca uşa. În timpul cercetărilor, cei doi tineri au declarat că li s-a solicitat deblocarea uşii de către o femeie care avea domiciliul la acea adresă", au spus reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Oamenii legii fac cercetări pentru infracţiunea de furt calificat.

Ana Maria Năstac este cunoscută pentru implicarea în mai multe scandaluri.  Anul trecut ea a fost acuzată de colegii dentişti că îşi pune angajaţii să „vâneze" pacienţii din faţa Policlinii. Tot anul trecut a pălmuit o ziaristă, iar în urmă cu doi ani, deşi nu era specializată pentru aşa ceva, si-a afisat pe usa cabinetului un anunt prin care invita doamnele care vor sa scape de riduri sa-si faca tratamente cu botox.

Citeste si:

FOTO+AUDIO Dentistă bătăuşă în Policlinica Botoşani: Acuzată de colegi că racolează pacienţii, Ana Maria Năstac a sărit la bătaie!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite