Medicul arestat pentru luare de mită a pierdut şi ultima şansă să fie cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fota şefă a Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din Casa Judeţeană de Pensii va râmâne în arest preventiv până când procurorii o vor trimite în juduecată. Liliana Teodoriu este cercetată pentru 150 de infracţiuni de luare de mită.

Curtea de Apel Suceava a respins recursul doctoriţei Liliana Teodoriu care a atacat decizia magistraţilor Tribunalului Botoşani de prelungire a măsurii arestării preventive cu încă 30 de zile.

Lilina Teodoriu a cerut să fie cercetată în stare de libertate motivând că nu sunt elemente care să determine arestarea sa preventivă şi că nu poate influenţa martorii din dosar. Mai mult,  ea a pretins că magistraţii au tratat-o diferit faţă de asistenta sa, care este cercetată în libertate în acelaşi dosar de luare de mită.

"Nu mai are nicio cale de atac şi va rămâne în arrest preventiv până când vom înainta dosarul la instanţa de judecată. După aceea judecătorii vor decide dacă se mai impune menţinerea arestării preventive şi pe perioada procesului", a declarat Titiana Ungureanu, prim procurer adjunct a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv în urmă cu o lună după organizarea unui flagrant în care sa fost suprinsă că lua mită d ela pacienţi.  Procurorii au stability că medical ar fi pretins şi primit mită de la circa 150 de pacienţi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite