Maşină blindată cu ţigări de contrabandă, depistată în trafic (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În maşină erau ascunse ţigări în valoare de 18.500 lei
În maşină erau ascunse ţigări în valoare de 18.500 lei

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat un cetăţean, care a încercat să introducă în România, ascunse în diverse componente ale autoturismului, 39.900 ţigarete de contrabandă.

Duminică, un echipaj format din poliţişti de frontieră botoşăneni a oprit în trafic, pentru control, în localitatea Coţuşca, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de Valeriu M., de 38 de ani, persoană cu dublă cetăţenie română si R. Moldova.

La controlul sumar efectuat pe comunicaţie asupra autoturismului, au fost constatate modificări ale caroseriei, motiv pentru care autoturismul şi conducătorul auto au fost conduşi la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, unde s-a trecut la controlul amănunţit al autoturismului, în prezenţa a doi lucrători ai DJAOV Botoşani.

image

Poliţiştii de frontieră au descoperit în praguri, aripile faţă şi spate, podea, locaşul din faţa radiatorului şi locul roţii de rezervă, cantitatea de 1.995 pachete ţigări, în valoare totală de 18.500 lei.

Valeriu M. a declarat că ţigările nu îi aparţin şi a fost plătit de doi cetăţeni moldoveni cu suma de 200 de euro pentru a conduce autoturismul din R. Moldova până în municipiul Bucureşti.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele cetăţeanului Valeriu M. dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, autoturismul în valoare de 50.600 lei şi întreaga cantitate de ţigări fiind indisponibilizate la sediul STPF Botoşani.", a declarat, Inspectoul principal de poliţie Minodora Răcnea.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite