Botoşani: Mai mulţi bani din taxe şi impozite comparativ cu 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Mai mulţi bani din taxe şi impozite comparativ cu 2008
Botoşani: Mai mulţi bani din taxe şi impozite comparativ cu 2008

Reprezentanţii primăriei spun că în primele şapte luni din 2009 s-au încasat cu 13,07% mai mulţi bani din taxe şi impozite locale decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Criza financiară nu a afectat încasările la bugetul local. Ba din contra primăria a încasat mai mulţi bani decât în cursul anului trecut. Primarul Cătălin Flutur spune că cel puţin până acum nu au fost probleme financiare care să ducă la întârzierea plăţilor.

„Deocamdată suntem în grafic cu plăţile şi din acest punct de vedere nu am fost afectaţi. Important este că stăm foarte bine în ceea ce priveşte încasările la bugetul local şi astfel ne putem descurca. Doar în iulie am încasat cu un milion de lei mai mult decât în aceeaşi lună a anului trecut din cota de 47% impozit pe venit. Asta denotă societăţile comerciale din Botoşani încă funcţionează”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Edilul municipiului recunoaşte că nu sunt probleme majore în primul rând din cauza faptului că în această vară profesorii nu şi-au mai primit în iunie salariile pentru toată perioada vacanţei, lefurile fiind date în fiecare lună.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite