Lovit de tren, a scăpat ca prin urechile acului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul personal şi-a continuat drumul după accident
Trenul personal şi-a continuat drumul după accident

Un şofer a fost la un pas de moarte după ce a uitat să se asigure la o trecere de cale ferată din localitatea botoşăneană Albeşti.

Ieri la amiază, Daniel R. (40 de ani), din Bacău, aflat la volanul unei autoutilitare, a uitat să mai oprească la semnul „STOP“ în momentul în care a ajuns la trecerea de cale ferată din localitatea botoşăneană.


Eroarea era cât pe ce să-l coste viaţa pentru că în momentul respectiv trecea personalul Dorohoi-Iaşi. Mastodontul de oţel i-a şters practic maşina băcăuanului. Din fericire, în urma impactului nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Trenul a fost doar puţin zgâriat şi şi-a continuat drumul către destinaţie. Poliţiştii de la Rutieră au declanşat însă o anchetă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a petrecut accidentul, iar şoferul a rămas fără permis pentru două luni.


„A avut noroc pentru că nu circula cu viteză. Maşina a fost avariată uşor, iar trenul nici nu a mai oprit că a fost doar zgâriat de autoturism“, a declarat comisarul Teodor Orhei, de la Poliţia Rutieră Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite