Locuinţele sinistraţilor din Dorohoi vor fi alimentate la reţeaua de gaze naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
80 de case vor avea de miercuri gaze naturale
80 de case vor avea de miercuri gaze naturale

Investiţia finalizată recent de E.ON face parte din seria de acţiuni incluse în campania de ajutorare a comunităţilor din judeţul Botoşani afectate de inundaţiile din vara anului 2010.  Aceasta a fost precedată de o altă investiţie, în valoare de un milion de lei, pentru alimentarea cu energie electrică a locuinţelor din zona Dumbrava Roşie din Dorohoi, precum şi a peste 300 de case din localităţile Broscăuţi, Hilişteu,

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat proiectul de extindere a reţelei de distribuţie pentru alimentare cu gaze naturale a locuinţelor construite pentru sinistraţi în zona Dumbrava Roşie din municipiul Dorohoi.

Investiţia se ridică la peste 320.000 lei şi a presupus realizarea a aproximativ 1,8 km de conductă şi branşamente, fiind astfel create condiţiile pentru alimentarea cu gaze naturale a circa 80 de locuinţe.

Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 08.00, pe străzile Calea Plevnei,Vulturului, Luceafărului, Zimbrului, Dumbrava Roşie, Cronicar Neculce, Porumbelului, Oborul Nou, Avântului şi Aleile Păcii, Criva, Iasomiei şi Vişinului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

"Compania E.ON Gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928",  se arată într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite