Botoşani: Legiştii vor stabili de ce a murit Denisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele necropsiei sunt aşteptate în cursul acestei zile. Fetiţa va fi înmormântată alături de mama ei şi surioara nenăscută

 Citeşte: Micuţa Denisa, ucisă şi aruncată în râpă

În această dimineaţă, medicii legişti au început necropsia trupului Denisei, găsit ieri într-o râpă din localitatea Cordăreni.  ,, Abia după ce vom primi aceste rezultate vom şti care sunt cauzele morţii fetiţei şi data decesului,, a declarat cms. Manuela Ieremie, purtător de cuvânt IJP Botoşani.
 

Legiştii au prelevat probe pentru anliză şi urmează să stabilească dacă fetiţa de doi ani a fost batjocorită înainte de a muri. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani care continuă investigaţiile. În funcţie de rezultatul necropsiei, procurorii vor reuşi să afle prin ce a trecut copila în ultimele săptămâni.

Între timp, familia Denisei Suru se pregăteşte de înmormântare pentru a doua oară în ultimele zile. Oamenii sunt disperaţi şi spun că nu au bani pentru funeralii. ,, O vom îngropa alături de mama ei şi de surioara care nu a mai venit pe lume. Suntem distruşi.,, a spus  Gheorghe Suru, bunicul Denisei.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite