Botoşani: Meciul cu Laminorul Roman se va juca în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Meciul cu Laminorul Roman se va juca în deplasare
Botoşani: Meciul cu Laminorul Roman se va juca în deplasare

Deşi era programat să aibă loc pe stadionul Municipal din Botoşani meciul pe care gruparea botoşăneană îl va disputa sâmbătă se va juca la Roman.

Conducerea tehnică a FC Botoşani a decis ca ultimul joc de pregătire din această vară să se dispute în deplasare şi nu în faţa propriilor suporteri. Ştefan Apostol, antrenorul pribncipal al FC Botoşani a fost cel care şi-a dorit ca acest joc să aibă loc în deplasare justificând că şi în prima etapă a noul campionat gruparea botoşăneană va juca tot în deplasare.

"Ţinând cont că în prima etapă jucăm în deplasare, am preferat ca şi meciul de la Roman să fie tot în deplasare chiar dacă suporterii şi-ar fi dorit să vadă echipa înainte de startul campionatului. Eu sper ca ei să vină într-un număr cât mai mare în etapa a doua când vom juca pe teren propriu", a spus Ştefan Apostol.

În partida de sâmbătă de la Roman, conducerea tehnică a FC Botoşani va folosi un prim 11 cu care intenţionează să înceapă şi jocul de la Buzău din prima etapă a camkpionatului. Până la momentul acesta, singurul jucător anunţat titular este portarul Vasile Prisacă.   

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite