Steaguri PNL folosite ca fanioane la un meci de fotbal din Liga a IV-a jucat în comuna botoşăneană Ungureni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru colţuri ale terenului au fost delimitate cu steaguri galbene inscripţionate cu sigla PNL Botoşani.

Nu este partidă în care jucătorii de la Ungureni să nu-şi verse frustrările unui eşec pe echipa câştigătoare sau pe arbitrii.

Aşa s-a întâmplat şi duminică, la meciul jucat acasă de echipa de la Ungureni. Dar disputele iscate din furia eşecului între jucători pălesc în faţa isprăvii autorităţilor locale care au transformat maidanul de la Ungureni în instrument electoral.

Cele patru colţuri ale terenului au fost delimitate cu steaguri galbene inscripţionate cu sigla PNL Botoşani. Nici măcar USL, ştiut fiind faptul că liberalii într-o alianţă. „Noi suntem finanţatorii, Primăria Ungureni. Le plătim transportul la meciuri şi echipamentul. Nu e mare suma pe care o dăm pe an. Cât priveşte acele fanioane, nu am fost la meci, nu ştiu nimic. Avem un consilier care se ocupă de fotbal, eu nu ştiu nimic", a explicat Ilie Ivanache, primarul comunei Ungureni.

image

Edilul a recunoscut că este posibil să se fi dat startul la competiţia electorală cu câteva zile mai devreme şi acele fanioane au fost puse de  către adversarii politici. Ilie Ivanache este liberal şi se luptă pentru un nou mandat.

„ Este posibil să fie altceva la mijloc. Poate că este vorba despre acel consilier local de la PDL care candidează la primărie. Este şi sponsorul echipei locale de fotbal, deci s-ar lega. Repet, însă, nu ştiu nimic", a adăugat edilul.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Botoşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite