Botoşani: Luptătoarele de la LPS au obţinut şase medalii la Campionatul Naţional Şcolar (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevele antrenorilor Cristian Ungureanu şi Virgil Mihalache au cucerit o medalie de aur, trei de argint şi două de bronz.

Componentele secţiei de lupte a Liceului cu Program Sportiv Botoşani au avut o comportare foarte bună la turneul final al Campionatului Naţional Şcolar care s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile la Oneşti.

Cea mai bună performanţă a obţinut-o Roxana Andrei care a cucerit titlul naţional la categoria 70 de kilograme. De asemenea, Mihaela Andriuc la 56 kg, Ana Maria Străluciuc la 60 kg şi Oana Văceanu la 65 kg, au fost foarte aproape de titlul naţional dar au pierdut în finală, obţinând medaliile de argint.

Tot la aceeaşi competiţie Alina Brâuşor la 46 kg şi Raluca Sandu la 60 kg au obţinut medaliile de bronz iar Pamfilia Tatarciuc la 52 kg, Mihaela Purceac la 56 kg, Mădălina Balan la 70 kg şi Augustina Dreavă s-au clast pe locurile cinci.

„Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute dar regretăm că cele trei medalii de argint nu au fost de aur. Mihaela Andriuc, Ana Maria Străluciuc şi Oana Văceanu au fost foarte aproape de obţine medaliile de aur”, a spus Crisian Ungureanu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite