Botoşani: Două medalii de aur cucerite de atleţii de la LPS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Corneschi a câştigat în proba individuală a Campionatului Naţional de alergare montană, iar echipa Liceului cu Program Sportiv s-a clasat pe primul loc în această competiţie.

Competiţia a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână la Vatra Dornei şi a adunat la start circa 100 de atleţi din România. După un sezon foarte bun în care a cucerit trei medalii de aur în probele de 2000 şi 3000 de metri obstacole şi cros, Alexandru Corneschi şi-am mai adăugat în palmares două titluri naţionale.  

Prima medalii a obţinut-o în proba individuală unde a câştigat detaşat cursa iar cea de a doua în proba pe echipe, alături de Răzvan Strâmbu şi Sorin Păltinişanu. „A fost o cursă de 8.000 de metri foarte dificilă dar m-am simţit foarte bine şi am reuşit să o câştig. Important este că şi colegii mei au avut o evoluţie bună şi astfel am cucerit medalia de aur şi la echipe. Eu am terminat cursa pe primul loc, Răzvan Strâmbu pe locul patru iar Sorin Păltinişanu pe opt”, a precizat Alexandrul Corneschi.

„Mă aşteptam ca echipa Liceului cu Program Sportiv să obţină medalia de aur. Toţi cei trei componenţi ai echipei au avut un sezon foarte bun, au fost bine pregătiţi şi asta s-a văzut în concurs”, a spus Dana Macovei, antrenoarea echipei botoşănene. În clasamentul pe echipe, LPS Botoşani s-a fclsat pe primul loc, CSS Mediaş pe locul doi şi CSM Tg. Jiu pe locul trei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite