K1 între cadre didactice la şcoală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul şcolii din localitatea Răchiţi(jud.) susţine că a fost bătut măr de profesorul de matematică pentru că i-a dat o primă prea mică. Bătaia a avut loc în biroul directorului unde profesorul se pare că şi-a luat şeful la palme şi l-a lovit cu capul în gură. Profesorul acuzat recunoaşte că s-a certat cu directorul dar crede că acesta s-a bătut singur. Cazul este acum în atenţia poliţiei şi a Inspectoratului

<!--[if gte mso 10]>

Scandalul dintre cei doi a început în jurul orei 11.00 la şcoala din localitatea Răchiţi, situată la trei kilometri de Botoşani. Directorul unităţii şcolare susţine că profesorul de matematică, Gabriel Apetrei(36 ani) , s-a năpustit în biroul său şi l-a luat la bătaie,, I-a cerut secretarei să plece şi m-a luat la palme. Am încercat să ripostez şi m-a trezit cu un cap în gură. M-a umplut de sânge,, susţine Eugen Nistor, directorul Şcolii Răchiţi. De teama profesorului ieşit din minţi, directorul a a chemat în ajutor poliţiştii.

"S-a bătut singur"

Acuzat de lovire, profesorul de matematică recunoaşte că a avut o altercaţie cu şeful său dar nici vorbă să îl fi lovit,, Are vreun martor? Ne-a certat dar nu l-am lovit. Nu ştiu ce a făcut în birou după ce am plecat. S-a bătut singur,, a declarat Gabriel Apetrei, profesor de matematică Şcoala Răchiţi.

Cazul este cercetat acum de poliţişti mai ales că directorul şcolii a depus plângere împotriva colegului său.

Citiţi mai multe sâmbătă în Adevărul de Seară

.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite