Botoşani: Jucători motivaţi de prezenţa lui Emil Săndoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Jucători motivaţi de prezenţa lui Emil Săndoi
Botoşani: Jucători motivaţi de prezenţa lui Emil Săndoi

Faptul că antrenorul naţionalei de tineret Emil Săndoi va fi în tribunele stadionului la meciul cu Săgeata Stejaru va reprezenta un atuu pentru tinerii jucători botoşăneni care vor încerca să arate că merită să fie şi ei convocaţi. 

Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că elevii săi trebuie să fie concentraţi la joc şi să nu se gândească la prezenţa selecţionerului în tribunele stadionului Municipal. Acesta spune că FC Botoşani are câţiva jucători care ar putea ajunge în următoarea perioadă la naţionala de tineret.

„Faptul că în tribune la meciul cu Săgeata Stejaru vor fi jucătorii şi antrenorii echipei naţionale de tineret ar putea fi o motivaţie pentru jucătorii noştri. Personal nu cred că se vor gândi ei în timpul meciul că este Emil Săndoi în tribune. Trebuie să ne gândim doar la ceea ce avem de făcut şi să ne apropiem victoria”, a spus Cristi Popovici.

„Sunt jucători la FC Botoşani care ar putea ajunge la echipa de tineret în viitor. Spre exemplu Măţel de la Farul Constanţa, echipă de liga a II-a a fost convocat. Problema este că unii dintre jucătorii noştri au depăşit vârsta. Mă gândesc la Ghiceanu sau Vrabie care au 22 de ani”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite