UPDATE 16,16% promovabilitate la Bac-ul de toamnă: Doar 166 de candidaţi au fost admişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele finale pentru sesiunea de toamnă vor fi afişate în 7 septembrie
Rezultatele finale pentru sesiunea de toamnă vor fi afişate în 7 septembrie

Datele centralizate de inspectorii şcolari arată că 1027 de candidaţi au susţinut ce ade a doua sesiune a bacalaureatului. Dntre aceştia, doar 166 vor primi diplomă. Restul vor încerca la anul.

Vezi aici  notele obţinute de candidaţi!

Update ora 15.00

Promovabilitate de 100% au înregistrat candidaţii care au susţinut examenul la filozofie, informatică şi logică. Un procent mare au obţinut şi candidaţii care aiu dat examen la istorie. 99% dintre ei au fost admişi. În top vine economia cu o promovabilitate de 90% şi geografia cu 83%.

La polul opus, cele mai slabe note au obţinut cei care au dat examen la fizică. La această probă, procentul de promovabilitate este de 22,41%.
Doar 38% dintre cei care au dat examen la chimie au fost admişi. Mai puţin de jumătate au fost admişi la matematcă iar la limbă română doar 61% au luat de trecere.

ora  12.00

Cele mai mici note s-au obţinut la ultima probă a examenului. Candidaţii  s-au făcut de râs la fizică, biologie şi chimie. Slab pregătiţi au fost candidaţii care au susţinut şi examenul la limba română. Inspectoratul Şcolar Botoşani va publica listele în scurt timp. După amiază, candidaţii vor putea să depună contestaţii.

1379 de candidaţi s-au înscris la cea de a doua sesiune a vabacalureatului dar numai 1027 au  susţinut examenul. 358 au absentat iar doi au fost eliminaţi. Doar 166 au promovat Bac-ul de toamnă 2011.

Rămâî pe botosani.adevarul.ro pentru a fi primul care află notele!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite