JENANT: La Dorohoi casele sunt ridicate din mila altora iar străzile pavate cu milioane de la bancă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Dorohoia ia de la bancă patru milioane de lei ca să paveze un bulevard. În tot acest timp, sute de familii locuiesc în containerele de plastic de la marginea oraşului şi sunt puse să îşi reconstruiască singure locuinţele.

Bulevardul Victoriei din Dorohoi pare să fie prioritatea numărului 1 într-un oraş măturat de ape. Cea mai importantă arteră din oraş arată ca după bombardament de mai bine de 10 ani dar şeful urbei vrea să îi ofere nobleţea de altă dată.

Ideea primarului Dorin Alexandrescu este sprijinită de consilierii locali care şi-au dat acordul pentru un împrumut de 4 milioane de lei pentru pavelarea bulevardului. Pe 28 iulie va avea loc un concurs de oferte pentru desemnarea firmei care va face lucrarea şi va încasa banii. Noi trebuie să fim şi în slujba persoanelor care nu au fost afectate de inundaţii şi au nevoie de străzi bune şi condiţii urbane" a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Sinistraţii sunt revoltaţi." Ca să ne ajute pe noi nu au bani. Aşteptăm mila altora iar banii noştri se duc pe mofturile primarului" a spus Ionel Dulgheriu, sinistrat.

Detalii joi în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite