Botoşani: Dosarul,, Ipoteşti,, a ajuns la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dosarul,, Ipoteşti,, a ajuns la poliţie
Botoşani: Dosarul,, Ipoteşti,, a ajuns la poliţie

Departamentul de Investigare a Fraudelor a început o anchetă privind neregulile descoperite de către membrii comisiei de control a Consiliului Judeţean  la Memorialul Ipoteşti. În paralel, autorităţile judeţene dau în judecată conducerea centrului de Studii ,, Mihai Eminescu,, pentru recuperarea prejudiciului de peste 200 de mii de lei rezultat din anchetă. Vizaţi sunt directorul instituţiei şi contabilul şef.

Dosarul a primit număr de înregistrarea unic în cursul acestei zile. ,, Într-adevăr raportul Consiliului Judeţean privind ancheta demarată la Memorialul Ipoteşti a ajuns la noi iar ancheta a fost preluată de Departamentul de Investigare a Fraudelor Economice. Sunt vizate mai multe persoane angajate ale Memorialului Ipoteşti,, a declarat cms. Şef Viorel Şerbănoiu.

Poliţiştii acum legalitatea achiziţiilor şi a expertizelor muzeale dar şi felul cum au fost cheltuiţi peste 250 de mii de lei în ultimii doi ani.

,, Pentru recuperarea prejudiciului  ne adresăm Tribunalului Botoşani printr-o acţiune în contencios administrativ,, a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedinte Consiliul Judeţean Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite