Botoşani: Investiţii de 100.000 de lei în stadionul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Investiţii de 100.000 de lei în stadionul Municipal
Botoşani: Investiţii de 100.000 de lei în stadionul Municipal

Până la sfârşitul acestei săptămâni se vor finaliza lucrările de modernizare a stadionului Municipal care pe data de 13 octombrie va găzdui meciul de tineret dintre naţionalele României şi Insulelor Feroe.

Deşi au început destul de târziu, lucrările de modernizare a stadionului Municipal se vor finaliza în timp util. Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului de Administrare a Bazelor Sportive, din cadrul primăriei Botoşani a spus că în momentul de faţă lucrările sunt în grafic şi până cel târziu duminică stadionul va îndeplini toate condiţiile pentru disputarea meciului dintre România şi Insulele Feroe.

"Nu vor fi niciun fel de probleme. Până duminică vom finaliza toate lucrările. Astăzi după amiază vom monta tabela de marcaj iar mâine sistemul de sonorizare şi camerele de supraveghere. De asemenea joi vom monta cele 350 de scaune şi vom continua igenizarea vestiarelor", a spus Eugen Ţurcanu.

În total investiţia făcută de primărie în stadionul Municipal pentru meciul naţionalei de tineret dintre România şi Insulele Feroe se ridică la 100.000 de lei. Din aceşti bani s-au închiriat tabela de marcaj, sistemul video şi cel de sonorizare, se va monta 350 de scaune, se modernizează tunelul de acces către teren, se reabilitează parcările din zona stadionului, se montează cabine pentru comentatori.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite