Botoşani: Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Insulele Feore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Insulele Feore
Botoşani: Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Insulele Feore

Cei care doresc să vadă meciul de tineret dintre România şi Insulele Feroe vor scoate din buzunar 10 lei pentru un bilet la tribunele I şi II şi 5 lei pentru unul la peluzele Nord şi Sud ale stadionului Municipal.

Conducerea clubului FC Botoşani a pus astăzi în vânzare biletele pentru meciul de tineret dintre reprezentativele României şi Insulelor Feroe, programat să se dispute pe stadionul Municipal pe data de 13 octombrie de la ora 14.00. În total este vorba de 8.000 de bilete care au fost puse în vânzare.

„Am amplasat mai multe puncte în oraş unde vindem bilete pentru ca botoşănenii să aibă acces mult mai uşor şi să nu fie nevoiţi să vină la stadion. În primele ore vânzările au mers foarte bine asta şi datorită preţului mic al biletelor. Eu sunt convins că până la sfârşitul săptămânii vom epuiza toate binetele”, a spus Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani.

Nu se vând bilete în ziua jocului

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că iubitorii fotbalulului care vor să vadă la lucru echipa naţionalei de tinet îşi pot achiziţiona bilete până cel târziu luni 12 octombrie. „Regulamentul FIFA nu permite să vindem bilete în ziua meciului. De aceea am decis să punem în vânzare biletele cu o săptămână înainte de meci. Eu consider că este timp suficient pentru procurarea biletelor şi sunt convins că la ora jocului stadionul va fi plin”, a spus Cornel Şfaiţer. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite