Botoşani: Înecat în barajul Sitna (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Înecat în barajul Sitna (GALERIE FOTO)
Botoşani: Înecat în barajul Sitna (GALERIE FOTO)

Un tânăr de 17 ani s-a înecat ieri dupamiază în apele acumulării Sitna şi a fost găsit de scafandri după 17 ore de căutări.

Tânărul de 17 ani, împreună cu familia, au plecat duminică la plajă. La un moment dat, deşi nu ştia să înoate, tânărul a intrat în apă folosindu-se de o plută. Cei care se aflau pe malul apei l-au observat când a intrat în apă apoi, spun ei, a dispărut.

“Era pe o plută în apă. La câteva minute, am văzut că era în apă şi încerca să prindă pluta, apoi s-a dus la fundul apei. Când ne-am dat seama că se îneacă, am intrat în apă, dar nu l-am mai găsit”, a spus unul dintre martori.
Intervenţia scanfandrilor a fost solicitată de către lucrătorii Postului de Poliţie Mihai Eminescu.
„Tânărul avea în jur de 17 ani şi era venit cu familia la scăldat. Din câte am înţeles, el a intrat în apă cu o plută din material plastic”, a susţinut agentul Daniela Boicu, din cadrul Postului de Poliţie al comunei Mihai Eminescu.

La faţa locului au ajuns imediat scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. Aceştia au început imediat căutările însă vântul puternic şi apa tulbure au îngreunat operaţiunile de căutare. La lăsarea nopţii scanfadrii au apelat şi la reflectoare pentru a căuta trupul neinsufleţit al tânărului. Astăzi dimneaţă , în jurul orelor 8.00, băiatul de 17 ani a fost găsit fără suflare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite