Incubator de afaceri deschis la Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incubator de afaceri
Incubator de afaceri

Marţi, 5 iunie, la Dorohoi s-a deschis un Incubator de afaceri unic în judeţ. Cu o capacitate de 24 de firme, incubatorul de afaceri din Dorohoi oferă spaţii de birouri, dar şi de producţie, dotate cu mobilier şi echipamente IT, acces la săli de curs şi conferinţe, la utilităţi şi servicii de telecomunicaţie.

Câteva zeci de oficialităţi, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai autorităţilor ce au implementat proiectul au fost de faţă la tăierea panglicii de inaugurare a incubatorului. Instituţia Prefectului a transmis, prin intermediului subprefectului Sebastian Tocariu, felicitări tuturor celor implicaţi în proiect.

„Iată cum, într-o zonă nu foarte dezvoltată economic se pot face lucruri cu care oraşe mai mari decât Dorohoiul nu se pot lăuda. Este nevoie de o atitudine proactivă şi să ştii să identifici şi să profiţi de toate oportunităţile. Dorohoiul este un exemplu de urmat pentru multe unităţi administrativ-teritoariale. Ţin să felicit iniţiatorii proiectului, persoanele şi organismele implicate în implementarea lui, dar mai ales pe aceşti antreprenori care, ca  primi beneficiari ai Incubatorului, vor da substanţă proiectului şi  vor contribui la creşterea bunăstării în zonă .", a declarat Sebastian Tocariu.

Cu o capacitate de 24 de firme, incubatorul de afaceri din Dorohoi oferă spaţii de birouri, dar şi de producţie, dotate cu mobilier şi echipamente IT, acces la săli de curs şi conferinţe, la utilităţi şi servicii de telecomunicaţie.

Mai mult, prin proiect se oferă firmelor incubate alocaţii financiare nerambursabile pentru costurile de început şi pentru utilităţi, consultanţă de specialitate, precum şi fonduri de promovare. Singurul cost al firmelor incubate va fi o taxă modică de administrare.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite