Inconştienţă: doi şoferi beţi prinşi la volan de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inconştienţa şoferilor din Botoşani devine din ce în ce mai gravă. Încă doi şoferi au fost depistaţi în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre aceştia nu avea nici măcar permis de conducere.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Ungureni, a fost depistat în trafic conducând un tractor cu remorcă, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie.Mai mult, pentru că emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00mg/l alcool pur în aerul expirat. Botoşăneanul este acum cercetat de către poliţişti.

Al doilea şofer  a fost depistat noaptea trecută, pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiu. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Ştefăneşti, a fost deasemenea găsit cu o concentraţie alcoolică de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge. Tânărul  este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite