Botoşani: Început cu stângul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Început cu stângul
Botoşani: Început cu stângul

FC Botoşani a debutat cu o înfrângere în actuala ediţie de campionat.

Botoşănenii nu s-au înghesuit să îşi vadă formaţia locală pentru prima dată într-un meci oficial din această ediţie de campionat. La orele începerii partidei, pe Stadionul Municipal abia s-au strâns 1000 de oameni.

În primele 10 minute ale partidei nici nu prea au avut ce spectacol fotbalistic să vadă, ambele echipe încercând timid să construiască la mijlocul terenului. Jocul a prins ritm în minutul 12, când fundaşul botoşănean Atudorei reuşeşte să scoată de pe linia porţii balonul şutat de ex-botoşăneanul Ivaşcă. Prima ocazia în contul botoşănenilor a venit abia în minutul 30, când Caragea nu nimereşte spaţiul porţii adverse din patru metri, reluând balonul peste poartă după un corner acordat de centralul Amarandei.

După numai două minute, FC Botoşani rămâne în zece oameni după ce antrenorul jucător, Apostol primeşte al doilea cartonaş galben după o intrare dură la Cojenel. Jucătorul giurgiuvean  nu mai poate continua jocul şi este înlocuit cu Cătălin Gheorghe. Rămaşi fără antrenor, botoşănenii par să se descurce mai bine şi Ghiceanu are în minutul 42 posibilitatea să deschidă scorul, însă nu reuşeşte să ajungă un balon centrat în careul advers.

Giurgiuvenii nu s-au mulţumit cu scorul alb înregistrat la pauză şi au început mai bine cea de-a doua repriză. După câteva ocazii ratate de echipa oaspete, Georgian Marcu a reuşit să deschidă scorul în minutul 60,transformând perfect o lovitură liberă de la 18 metri. La 1 - 0 pentru Dunărea Giurgiu, botoşănenii nu reuşesc să mai combine, iar în minutul 75 scorul putea să devină 2 la 0 pentru Dunărea Giurgiu după ce Simion a fost la un pas de autogol. Botoşănenii nu reuşesc să pună în pericol poarta adversă până la finalul meciului, când Renţea prelungeşte pe spate un balon cu capul însă portarul giurgiuvean reuşeşte să reţină balonul.

Declaraţiile oficialilor celor două cluburi le puteţi citi în Adevărul de Seară de Duminică, 23 august.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite