Începe furnizarea agentului termic. Vezi cât va costa gigacaloria în această iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Modern Calor a anunţat că joi dimineaţă va începe furnizarea căldurii în tot oraşul. În wekend, locuinţele vor fi încălzite non stop dar de săptămâna viitoare se trece la program de noapte.

Temperaturile au scăzut în ultimele trei zile sub 10 grade Celsius, îndeosebi pe timpul nopţii, şi, potrivit legii, trebuie să înceapă furnizarea agentului termic. „ De joi începe să încălzim locuinţele clienţilor noştri. Dimineaţă începem furnizarea agentului termic în tot oraşului şi, timp de trei zile, vom merge pe program continuu. De săptămâna viitoare vor furniza căldură doar pe timpul nopţii pentru că atunci temperaturile sunt foarte scăzute. Vom adapta programul în funcţie de vreme", a declarat Ion Diaconu, director Modern Calor.

Excepţie fac asociaţiile Marchian 1 şi Rotunda 33 care nu vor beneficia de agent termic întrucât nu au încheiat contractele individuale cu societatea.
Preţul gigacaloriei pentru populaţiei a scăzut de la 183,5 lei în 2010 la 180 în acest an. Agenţii economici vor plăti 420 lei pentru gigacalorie faţă de 492 anul trecut.

Conducerea societăţii Modern calor estimează că peste 5000 de cereri pentru ajutoare la căldură vor fi depuse pentru această iarnă. Anul trecut, 4500 de clienţi Modern Calor au beneficiat de ajutoare la plata agentului termic.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite