Botoşani: Incendiile au mistuit judeţul în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Incendiile au mistuit judeţul în acest weekend
Botoşani: Incendiile au mistuit judeţul în acest weekend

Pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce flăcările au cuprins păşunile unor localnici din două localităţi dar şi să salveze o locuiţă aprinsă de la un scurt circuit.

De vineri, pompierii au lucrat la foc automat. În poligonul Copălău au distrus 300 de elemente de artilerie, 20 de priectile şi o bombă de aviaţie rămase din perioada celui de al doilea război mondial. La câteva ore, a început lupta cu flăcările. 

 Pompierii din Garda 2 Truşeşti, împreună cu membrii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate, au stins două incendii în localităţile Dângeni şi Buhăceni. Au fost afectate 20 ha de păşune, precum şi vegetaţia uscată de la marginea pădurii, însă focul a fost localizat rapid şi stins în limitele în care a fost găsit.

Un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic defect le-a dat de lucru iar pompierilor. Flăcările au mistuit o locuinţă şi au distrus acoperişul şi bucătăria.  Pompierii au reuşit să stingă incendiul care ameninţa să se extindă şi la alte gospodării şi să salveze bunuri în valoare de 90.000 de lei.

Un alt incendiu a izbucnit în această dimineaţă la un depozit de furaje din localitatea Havârna. După trei ore de intervenţii, pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de 55 de mii de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite