Încasări record la tabăra Agafton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de elevi din întreaga ţară au ales să vină în tabără la Botoşani,. Tabăra „Codrii de aramă" a înregistrat încasări de peste 800.000 de lei în acest sezon. Astăzi, ultimul grup de elev s-a cazat la Agafton.

Tabăra Naţională" Eco- Know- Life" de la Agafton a atras pentru această săptămână 100 de elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani din Constanţa, Galaţi, Buzău, Iaşi sau Brăila. Adolescenţii au sosit în această după amiază şi vor sta şase zile în tabăr „Codrii de aramă" de la Agafton timp în care vor participa la acţiuni de protecţie a mediului, vor face drumeţii şi trasee în pădurile din împrejurimi, vor vizita Ipoteştiul şi vor lua lecţii de autoapărare de la sportivii Clubului Dao din Botoşani. Programul este subvenţionat de stat. Elevii plătesc 57 de lei pentru o zi de cazare cu trei mese pe zi.

Peste 1200 de elevi din toate colţurile ţării au ales vara aceasta tabăra „Codrii de aramă" de la Agafton. Majoritatea au stat o săptămână dar au fost grupuri care au ales să îşi petreacă 12 zile la Codrii de Aramă. „ A fost un sezon bun. Încasările estimăm că se ridică la opt miliarde de lei vechi. Încă nu am tras linia să facem calcule. Important este că elevii s-au simţit", a spus Radu Humelnicu, directorul taberei „Codrii de aramă" de la Agafton.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite