În instituțiile deconcentrate botoșănene mai găsești doar secretarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Adrian Constantinescu şi-a început vizitele la sediile instituţiilor deconcentrate, iar situaţiile identificate în teren nu sunt din cele mai fericite. Reprezentantul guvernului în teritoriu a găsit unităţi unde doar secretarele erau la birou.

Aceasta fie pentru că instituţiile au rămas fără angajaţi în organigramă, fie salariaţii erau în teren. Este cazul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional, unde au mai rămas doar trei angajaţi un consilier, şoferul şi secretara, directorul solicitând încadrarea pe un alt nivel şi apoi suspendarea din funcţie, pentru a se implica în campania electorală.

Nici inspectorii în construcţie nu au fost de găsit, secretara trebuind să-l cheme din teren pe fostul director, actualul şef al Compartimentului de Control şi Inspecţie pentru Calitatea Lucrărilor în Construcţii, Ioan Ciobanu.

„Am constatat o lipsă acută de personal în anumite instituţii, decimate de repetatele restructurări şi de blocarea posturilor. Cum poţi să coordonezi viaţa culturală a judeţului Botoşani cu trei oameni, dintre care unul singur are pregătirea profesională necesară", a declarat prefectului Adrian Constantinescu..

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru știri din oraș.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite