Botoşani: Băieţel mort după ce a căzut de la etajul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Băieţel mort după ce a căzut de la etajul II
Botoşani: Băieţel mort după ce a căzut de la etajul II

Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, la un bloc de pe strada Împărat Traian. Alina Aniculăiesei (29 ani) era acasă cu băieţelul ei, Denis, în vârstă de un an şi 5

Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, la un bloc de pe strada Împărat Traian. Alina Aniculăiesei (29 ani) era acasă cu băieţelul ei, Denis, în vârstă de un an şi 5 luni, şi un nepot care suferă de un handicap.

Femeia şi-a lăsat copilul doar câteva clipe nesupravegheat în dormitor şi s-a dus să pregătească prânzul. Atras de zgometele de afară, copilul s-a urcat pe canapeaua aşezată chiar sub geam şi, de aici, s-a căţărat pe pervaz.

Se pare că băieţelul s-a aplecat în afară şi a căzut în gol aproximativ şase metri, de la etajul II al imobilului. Vânzătoarea de la magazinul de lângă bloc l-a găsit agonizând pe spaţiul verde. „Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit să văd ce se întâmplă. Băiatul era cu faţa în jos, iar din gură îi curgea sânge. Încă mai trăia", a declarat Viorica Murariu, vânzător. Martorii spun că, la câteva clipe după accident, mama băiatului a coborât într-un suflet să îşi caute copilul. „Urla şi se trăgea de cap. L-a luat în braţe şi l-a dus la spital cu maşina unui vecin", a spus Elena Bontea, martor.

În drum spre spital, băieţelul a murit. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările care au dus la această nenorocire. Alina Aniculăiesei a suferit un şoc puternic şi a fost internată la Spitalul Judeţean „Mavromati". Ea ar putea răspunde penal pentru că şi-a lăsat copilul nesupravegheat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite