Botoşani: Florin Acsinte a acceptat să plece la Dinamo II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Florin Acsinte a acceptat să plece la Dinamo II
Botoşani: Florin Acsinte a acceptat să plece la Dinamo II

Telenovela Florin Acsinte se pare că s-a încheiat după ce jucătorul a acceptat în cele din urmă să plece la Dinamo II unde să evolueze în turul campionatului viitor.

Florin Acsinte a părăsit echipa FC Botoşani şi s-a alăturat formaţiei Dinamo II Bucureşti care se află în pregătiri la Săftica. Fundaşul botoşănean a fost în pregătire cu prima echipă a lui Dinamo dar după mai puţin de o săptămână a fost anunţat că fie merge la echipa satelit fie revine la Botoşani.

Acesta a ales să se întoarcă la Botoşani dar ulterior a fost convins de oficialii clubului să meargă la Dinamo II. Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani a spus că Florin Acsinte are şanse mari de a ajunge la prima echipă dacă va avea evoluţii constante la formaţia satelit a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Am discutat cu Acsinte şi i-am explicat că de la Dinamo II are şanse mari de a fi promovat la prima echipă. Este o şansă pentru el de care trebuie să profite. Faptul că merge la Dinamo II nu este un pas înapoi pentru Acsinte", a spus Cornel Şfaiţer.
În schimbul transferului lui Acsinte la Dinamo, FC Botoşani va încasa 50.000 de euro iar în cazul în care va fi vândut la o altă echipă gruparea botoşăneană ar urma să mai încaseze încă 200.000 de euro sau 30% din banii pe care îi va primi Dinamo.  

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite