I-au făcut parastas în loc de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost coborât în mormânt în uniformă şi cu onoruri militare. În locul rochiei de mireasă, iubita pompierului şi-a pus haine de doliu. Parastasul a fost organizat în sala de nuntă.

După patru ani de dragoste curată, Simona Goţan şi-a condus iubitul la mormânt şi nu la altar aşa cum visase. „Viaţa mea s-a terminat. Nu pot trăi fără Adrian. Am devenit văduvă înainte de a fi mireasă“, a spus plângând iubita subofiţerului. Părinţii lui Adrian Ciobanu sunt şi ei în stare de şoc. „Dragul mamei, trebuia să venim la nunta ta. Am pregătit tot. Trezeşte-te şi vino la mireasa ta“, striga înnebunită de durere mama lui Adrian.

„Nu va cânta muzica şi nu vom dansa“
Tatăl subofiţerului a găsit puterea de a schimba planurile de nuntă cu cele de înmormântare. În restaurantul Commando din Dorohoi, unde trebuia să aibă loc petrecerea de nuntă, s-a făcut astăzi parastas. „Ce putem face? Am plătit sala, meniul pentru 200 de persoane. Nu va mai cânta muzica şi nu vom mai dansa. Vom plânge“, ne-a spus ieri Sandu Ciobanu, tatăl lui Adrian.


Patronul restaurantului îşi aminteşte şi acum cât de fericiţi erau cei doi îndrăgostiţi când au venit să se tocmească pentru nuntă. „Se ţineau de mână şi radiau de fericire. Pe 7 ianuarie au venit, au dat ultimii bani şi am făcut contractul pentru închirirea sălii pentru 25 iulie. Au ales meniul, orchestra, aranjamentele florale şi filmarea. Acum vom pregăti meniul pentru parastas“, a declarat Cornel Cucu, patronul restaurantului Commando. Ucigaşul lui Adrian Ciobanu a fost îngropat ieri cu o slujbă specială pentru sinucigaşi. Deşi a ucis, a furat armament, a dezertat şi s-a sinucis, subofiţerul Gabriel Atodiresei a fost îngropat în uniformă militară şi a fost dus la groapă de un preot.

„Era mai mare în grad ca el şi îşi bătea joc de el“
Fratele pompierului-criminal este convins că totul s-a întâmplat din cauza umilinţelor la care era supus de către victimă. „Era mai mare în grad ca el şi îşi bătea joc de el. Îl scuipa şi îl jignea, cred. Nu a mai suportat. După ce l-a omorât s-a speriat că va sta toată viaţa în puşcărie şi a înnebunit“, este convins Eduard Atodiresei, fratele pompierului-criminal.

Blestem de mamă
Externată din spital pentru a-şi duce fiul la groapă, Rodica Atodiresei este convinsă că fiul ei a fost impins la crimă de proprii colegi. ,,Sper ca toţi cei care l-au jignit să îl aibă pe conştiinţă“, a blestemat femeia.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite