Botoşani: Hram sărbătorit la urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Hram sărbătorit la urgenţă
Botoşani: Hram sărbătorit la urgenţă

Cantităţile impresionante de băuturi alcoolice consumate la hramurile organizate în judeţ de Adormirea Maicii Domnului au dat bătăi de cap cadrelor medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Peste 70 de persoane s-au prezentat în weekend la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean cu diferite leziuni suferite în urma unor conflicte iscate pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice. Victimele altercaţiilor provin din localităţile a căror hramuri au fost serbate sâmbătă, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. Victimele au refuzat spitalizarea deşi ar putea fi puse să plătească îngrijirile medicale şi nu au depus plângeri împotriva agresorilor.

Aproape 20 de poliţişti printre care şi agenţii de pază din opt comune au organizat ample acţiuni de control, la sfârşitul săptămânii trecute. În timpul acestora au fost legitimate 70 de persoane şi au fost verificate 39 de autoturisme, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.400 de lei. Poliţiştii au reţinut şi trei permise, pentru conducerea cu alcoolemie peste limita legală.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite