Hoţ cu imaginaţie bogată. S-a încălţat cu adidaşii victimei să nu lăse urme în apartamentul spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apartamentul unor pensioanari, situat la etajul unui bloc de pe Aleea Prieteniei, a fost spart noaptea trecută de nişte hoţi extrem de versaţi. Hoţii au urcat pe geamul de la balcon cu ajutorul unei scări şi au furat bijuterii din aur în valoare de 4000 de lei.

Proprietarii apartamentului erau plecaţi la ţară, iar spargerea a fost descoperită de un vecin care a ieşit astăzi dimineaţă să-şi scoată câinele la plimbare în faţa blocului.

image

Pe la ora 5.30 am ieşit afară cu câinele şi am văzut scara în faţa blocului. După aceea am întrebat vecinii ce-i cu scara asta trântită peste trandafiri şi ne-am deat seama că a fost spart apartamentul vecinului de la etajul unu şi am anunţat Poliţia. Nu era nimeni în casă pentru că erau plecaţi la ţară. Cred că au venit la pint, pentru că vecinii îşi ţineau economiile în bijuterii din aur",  a spus Mihai Lucavinschi, vecinul care a descoperti spargerea.

Pentru a nu lăsa urme în apartament, hoţii s-au încălţat cu adidaşii proprietarilor şi au răscolit toată casa.

image

Eram la ţară şi după ce m-au anunţat vecinii că mi-au spart casa am găsit totul răvăşit. Au cotrobăit prin dulapuri şi mi-au luat aurul. Erau două sute de lei pe o servantă şi nici nu s-au atins de ei. Doar bijuterii în valoare de vreo 4000 de lei au luat. Nu s-au atins de altceva.  Au lucrat pe întuneric pentru că la pelecare noi întrerupem  lumina de la tablou. S-au încălţat cu adidaşii fiului meu şi s-au plimbat prin tot apartamentul cu ei." a spus Maria Fecioru (foto), proprietara apartamentului spart.

Criminaliştii au ridicat de la faţa locului mai multe amprente de pe geamurile de la balcon şi de pe mobilierul din casă. Pe baza probelor ridicate.  poliţiştii încearcă să-i idetifice acum pe hoţi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite